Omelettmuffins

Categories Oppskrifter

Omelettmuffins til frokost? Dette er en enkel og delikat måte å gjøre det på.

Porsjonsomeletter lages som vanlig omelett. Forskjellen er bare at du bruker muffinsformer.

Muffinsformer og brett kommer i mange forskjellige fasonger.

På bildene under har jeg brukt silikon former.

Du kan også bruke sandkakeformer til å lage porsjonsomeletter.

Har du slike stålformer eller brett, kan du ta en skive bacon rundt på sidene før du har i omelettrøren. Men dette må du ikke gjøre på silikonformene. Da blir de ødelagt.

 

Om du ikke har slike former, kan du bruke papirformer. Men da anbefaler jeg de største formene. Cupcake former og bruk alltid to så de ikke bøyer seg og røren renner ut.

 

I disse omelettene under har jeg i vårløk, crabsticks og ost. Stekes i ovn ca.15 min på 200 grader eller til du kjenner de er ferdig.

 

Et annet lite tips til bruk av muffinsformer er tapas

Mange forskjellige tilbehør i hvert rom.

 

Vel bekomme

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *