Ovnsbakt hel filet av laks eller ørret
Categories Fisk, Glutenfri, Koldtbord, Mat fra naturen, Oppskrifter, VegetarHele sider med laks eller ørret er fantastisk å bake i ovn. Jeg serverer de kald på koldtbord. Holder seg også ganske mange dager i kjøleskapet. Så da har dere til skiva i flere dager, om dere ikke spiser opp alt.
Du trenger
1 hel filet av laks eller ørret
Salt
Pepper
Så bruker du litt grønne urter. Det kan være persille, dill, vårløk, gressløk etc.
Slik gjør du
Legg filet på et stekebrett med bakepapir
Ha på de krydder du ønsker
Bakes i ovn på 200 grader i ca. 20 minutter. Det kommer litt an på hvor stor filet du bruker.
La den ligge på stekebrettet til den er avkjølt. Da kan du legge den over på serveringsfat. Så pynter du med litt sitron, dill, salat, kreps etter eget ønske.
Her ser dere noen jeg har lagd
1 kommentar
Dette er bare nydelig 😊til middag også, med rotgrønnsaker, potet, å persillesmør😊