Et artig liten vri på tacopizza. Dette blir små porsjonspizzaer. Disse er også kjekk og ha liggende på lur i fryseren, god nistemat. Du kan kjøpe ferdig polarbrød, eller bake de selv. Oppskrift på de finner du her
En sulten voksen person spiser 3 av disse. Fruen var mett etter 2. Så da ser dere ca. hvor mye det går.
Du trenger
9 Polarbrød
400 gram Kjøttdeig
1 glass Tacosaus
1 pose Taco kryddermiks
Revet ost, cheddar-miks
0.5 boks Mais
0.5 stk Løk
Tortillachips
jalapeños etter ønske
Koriander (valgfritt)
Tilbehør
Salat
Rømme
Salsasaus
Slik gjør du
Stek Kjøttdeig og bland i Tacokrydder og vann etter anvisning på posen. Når jeg bruker disse posene, har jeg i en ekstra ts med spisskummen. Litt mer smak. Vil du lage eget tacokrydder, finner du oppskriften her
Legg polarbrød på et stekebrett med bakepapir
Ha 1 ss salsasaus på hvert polarbrød
Ha på tacokjøttdeigen, finhakket løk, jalapeños og mais.
Topp det hele med litt ost, ikke overdriv.
Stek på 200 grader i 7-8 minutter. Jeg brukte varmluft
Knus litt Tortillachips over før servering og topp med litt koriander.
Står det oppskrift på disse i boken? .Kjekke å ha i frysen, når en fyser på noe godt, og bor alene, eller noen stikker innom.Må vente litt før jeg kan lage disse, for nå venter jeg på noen kuldegrader, så jeg kan sette maten på verandaen, og Tine av, og vaske fryseboksen.
Akkurat denne er ikke med. Den lagde jeg etter manus på tex-mex var sendt inn.