Dette er nydelige bakte poteter i muffinsform. Bruker et muffinsbrett til disse. Dette tilbehøret passer til kjøtt, fugl og fisk. Beregn to poteter per person. Her bruker jeg poteter fra Firstprice.

Du trenger

(til 4 personer)

Ca. 1 kg Poteter

Ca. 0.5 dl Nøytral olje

0.5 dl Parmesan (kan ha i litt ekstra om du ønsker)

0.5 ts Salt

0.5 ts Peppermiks eller grovkvernet

1 fedd Hvitløk

1 ts Timian

1 ts rosmarin

Smør til å smøre formen med

Persille/gressløk/Rosmarin eller timian

Slik gjør du

Skjær poteten i tynne skiver. Bruk gjerne en mandolin.

Ha potetskivene i en bolle.

Bland sammen olje, hvitløk, parmesan og krydder.
Bland potetene i oljeblandingen

Smør formene med smør. Stable potetskivene i muffinsform

Stek i ovn på 175 grader i ca. 60 minutter. Blir de veldig godt stekt på toppen, legg over alu.folie

Dryss over valgfritt grønt ved servering

6 kommentarer

6 thoughts on “Potet i muffinsformer

    1. Fingra går fort på ostehøvel også, i hvert fall når man holder små poteter😂Lettere med kniv da😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *