Har dere prøvd potetpizza.
En liten artig pizza variant.
Du trenger
Bakepoteter, pizzasaus, kjøttdeig, løk, ost og bacon.
Slik gjør du
Pakk poteten godt inn i aluminiumsfolie og sett på en stekerist eller på et stekebrett. Stek midt i stekeovn i ca.50 min på 220 grader. Poteten er ferdig når den gir lett etter når du trykker på den, eller du kan stikke en spiss kniv gjennom den.
Del poteten i to på langs
Ha på pizzasaus, pizzafyll, løk, ost og bacon eller eventuelt det du ønsker selv.
Stek potetpizza ca.15-20 min. på 200 grader.
3 kommentarer
Nam, nam 😍 Det har jeg aldri hørt om før, men ser jo supergodt ut jo 😍
Ønsker deg en superfin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Jeg spiser ikke poteter pga. stivelsen, men lager en variant ala dette med aubergin. Deler den og steker litt, graver ut noe av innmaten som blandes i resten av fyllet. Så her er de aubergin-pizza. Godt tips til alle som har kuttet poteter
hvorfor bruker du folie på poteten ?