Potetpizza

Categories Oppskrifter, Pizza

Har dere prøvd potetpizza.
En liten artig pizza variant.

Du trenger

Bakepoteter, pizzasaus, kjøttdeig, løk, ost og bacon.

Slik gjør du

Pakk poteten godt inn i aluminiumsfolie og sett på en stekerist eller på et stekebrett. Stek midt i stekeovn i ca.50 min på 220 grader. Poteten er ferdig når den gir lett etter når du trykker på den, eller du kan stikke en spiss kniv gjennom den.

Del poteten i to på langs

Ha på pizzasaus, pizzafyll, løk, ost og bacon eller eventuelt det du ønsker selv.

Stek potetpizza ca.15-20 min. på 200 grader.

3 kommentarer

3 thoughts on “Potetpizza

  1. Jeg spiser ikke poteter pga. stivelsen, men lager en variant ala dette med aubergin. Deler den og steker litt, graver ut noe av innmaten som blandes i resten av fyllet. Så her er de aubergin-pizza. Godt tips til alle som har kuttet poteter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *