Glutenfrie pannekaker

Categories Glutenfri, Middag, Oppskrifter


Glutenfrie pannekaker er like lett å lage som vanlige. Topp med bacon, syltetøy, ost og skinke, eller hva du liker og ha på pannekakene dine! Og gjerne med litt suppe først.

Du trenger

(til 4 personer)

3 egg

7.5 dl melk

5 dl Toro lys melblanding (glutenfri)

1 ts salt

3 ss smør/margarin (smeltet) eller flytende

Smør/margarin til steking

(du kan tilsette romessence eller mandelessence for mer smak)

Slik gjør du

Pisk sammen melk og egg.

Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør.

La svelle 30 minutter

Stek alle pannekakene i en panne med smør.

Server med ditt favoritt tilbehør

8 kommentarer

8 thoughts on “Glutenfrie pannekaker

  1. her har du laget noe helt nytt laget med pannekaker, virker litt skremmende på meg, men tror de er kjempe gode på smak, du er flink til og variere pannekakene med forskjellige gode smaker, her er det bare fantasien som setter grenser 👍😀

  2. her har du laget noe helt nytt laget med pannekaker, virker litt skremmende på meg, men tror de er kjempe gode på smak, du er flink til og variere pannekakene med forskjellige gode smaker, her er det bare fantasien som setter grenser 👍😀

  3. Jeg bruker aldri melk når jeg lager pannekaker. Vann i stede for gir nydelige pannekaker. Jeg blander mel og vann først, så tilsetter jeg egg og litt salt.

  4. Bei Tom
    Man kan variere med all verdens tilbehør til pannekaker, men alke som er nordfra vet jo at det er salt flesk som gjelder, og ikke bacon 🙂

    1. Salt flesk er blitt så dyrt om man ikke salter selv. Så jukser med bacon innimellom😂

  5. Er det mulig å få skriften noe mørkere når man poster, så man muligens kan se skrivefeilene sine før man postet? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *