Glutenfrie pannekaker er like lett å lage som vanlige. Topp med bacon, syltetøy, ost og skinke, eller hva du liker og ha på pannekakene dine! Og gjerne med litt suppe først.
Du trenger
(til 4 personer)
3 egg
7.5 dl melk
5 dl Toro lys melblanding (glutenfri)
1 ts salt
3 ss smør/margarin (smeltet) eller flytende
Smør/margarin til steking
(du kan tilsette romessence eller mandelessence for mer smak)
Slik gjør du
Pisk sammen melk og egg.
Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør.
La svelle 30 minutter
Stek alle pannekakene i en panne med smør.
Server med ditt favoritt tilbehør
8 kommentarer
Tusen takk for oppskrift 😊 De ser kjempegode ut 😍 Synes det er kjempebra at det finnes pannekaker som de som er glutenallergisk kan spise 😊
Ønsker deg en superfin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
her har du laget noe helt nytt laget med pannekaker, virker litt skremmende på meg, men tror de er kjempe gode på smak, du er flink til og variere pannekakene med forskjellige gode smaker, her er det bare fantasien som setter grenser 👍😀
her har du laget noe helt nytt laget med pannekaker, virker litt skremmende på meg, men tror de er kjempe gode på smak, du er flink til og variere pannekakene med forskjellige gode smaker, her er det bare fantasien som setter grenser 👍😀
Jeg bruker aldri melk når jeg lager pannekaker. Vann i stede for gir nydelige pannekaker. Jeg blander mel og vann først, så tilsetter jeg egg og litt salt.
Bei Tom
Man kan variere med all verdens tilbehør til pannekaker, men alke som er nordfra vet jo at det er salt flesk som gjelder, og ikke bacon 🙂
Salt flesk er blitt så dyrt om man ikke salter selv. Så jukser med bacon innimellom😂
Er det mulig å få skriften noe mørkere når man poster, så man muligens kan se skrivefeilene sine før man postet? 🙂
😂😂😂Skjønner jo hva du skriver uansett😂