En nydelig fiskecurry servert med ris. Her kan du bruke den fiskesorten du ønsker. Jeg bruker torsk i denne. Om du vil toppe gryten med koriander eller persille er opp til deg. Hjemme hos oss er det kun jeg som spiser koriander, så da blir det persille.

Det er mange som ikke liker kokosmelk, da er det lov å bruke fløte i stede for.

Du trenger

(til 2 personer)

Ris til 2 personer

300 gram torsk eller annen fisk

2 dl kokosmelk

0.5 stk rødløk

2 vårløk

2 fedd hvitløk

1 pakke hakkede tomater

2 ss Red curry paste

Olje/smør til steking

Salt

Pepper

Frisk persille eller koriander.

Slik gjør du

Kutt opp løk og vårløk i biter, ikke alt for smått. Finhakk hvitløk

Varm opp en panne med olje eller smør. Fres løk, vårløk og hvitløk raskt i panna.

Bland inn red curry og la det få frese sammen et minutt

Tilsett hakkede tomater og kokosmelk. La det småkoke i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper

Del opp fisken i mindre biter. Bland helt forsiktig inn fiskebitene. La fisken trekke i 6-7 minutter. (Ikke rør i gryta)

Dryss over frisk persille eller koriander før servering. Server gryten med ris

1 kommentar

1 thought on “Red Curry fiskegryte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *