Seibiff med løk i fløtesaus

Categories Fisk, Middag, Oppskrifter

Reklame | Egenreklame kokebok

Seibiff er en av mine middagsfavoritter. Og jeg liker den ekstra godt i en fløtesaus. Noen lager Seibiff med brunsaus til. Noen rører ut rømme i stekefettet og noen bruker kun melk. Jeg syns fløte slår de variantene. Her serverer jeg seibiffen med raspa gulrot og kokte poteter.

Ønsker du å kjøpe min kokebok? Da kan du gjøre det HER

Du trenger

(til 4 porsjoner)

800 gram seifilet (noen bruker 600 gram)

2-3 dl hvetemel

1 ts sitronpepper

1 ts salt

Smør eller margarin til steking

2 løk

2.5 dl fløte

Slik gjør du

Kutt opp løken i strimler. Brun den på middels til svak varme i en stekepanne med smør. Rør ofte. (Det tar 15 minutter ca)

Kutt opp fisken i porsjonsstykker

Bland hvetemel, salt og sitronpepper i en bolle eller pose.

Vend fisken i melblandingen

Smelt smør i en stekepanne og stek fisken på begge sider. Jeg liker litt ekstra salt og sitronpepper på under steking

Når fisken er stekt, har du i fløte. La det koke inn i ca. 2 minutter

Legg løken på toppen av fisken før servering

Da er det bare å hugge innpå

18 kommentarer

18 thoughts on “Seibiff med løk i fløtesaus

    1. Matfløte er ikke det samme! Er enig med Ole Martin Alfsen i 4 stjerners middag, han sier bruk kremfløte😊Smaker mye bedre med det🌞

  1. Dette er min favoritt også! Har prøvd med crème fraiche og rømme også- nydelig det også.
    Har fulgt rådet ditt og kjøpt air fryser fra kokken ….
    Gleda meg til å prøve!

  2. Dette har vært favoritt måltidet fra barndommen men da brukte mann viking melk.
    Så synd at den ikke er i salg ga en fantastisk smak .

  3. Passer kokosmelk og fløte?
    Det var i pastaretter fra forrige uke som ble veldig godt. 🤗

  4. Stekt sei er favorittmat. Prøvde litt finhakket chili og hvitløk i fløtesausen. Er godt for de som liker litt spicy mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *