Reklame |
Egenreklame kokebok
Seibiff er en av mine middagsfavoritter. Og jeg liker den ekstra godt i en fløtesaus. Noen lager Seibiff med brunsaus til. Noen rører ut rømme i stekefettet og noen bruker kun melk. Jeg syns fløte slår de variantene. Her serverer jeg seibiffen med raspa gulrot og kokte poteter.
Ønsker du å kjøpe min kokebok? Da kan du gjøre det HER
Du trenger
(til 4 porsjoner)
800 gram seifilet (noen bruker 600 gram)
2-3 dl hvetemel
1 ts sitronpepper
1 ts salt
Smør eller margarin til steking
2 løk
2.5 dl fløte
Slik gjør du
Kutt opp løken i strimler. Brun den på middels til svak varme i en stekepanne med smør. Rør ofte. (Det tar 15 minutter ca)
Kutt opp fisken i porsjonsstykker
Bland hvetemel, salt og sitronpepper i en bolle eller pose.
Vend fisken i melblandingen
Smelt smør i en stekepanne og stek fisken på begge sider. Jeg liker litt ekstra salt og sitronpepper på under steking
Når fisken er stekt, har du i fløte. La det koke inn i ca. 2 minutter
Legg løken på toppen av fisken før servering
Kan man bruke mat fløte?
Det kan du😊
Det lurer jeg også på 🤔
Matfløte er ikke det samme! Er enig med Ole Martin Alfsen i 4 stjerners middag, han sier bruk kremfløte😊Smaker mye bedre med det🌞
Kremfløte er alltid best, men bruker matfløte innimellom😊
Dette er enveldig god matrett
Ååå,nydelig mat .Elsker fisk. Takk.
Dette er min favoritt også! Har prøvd med crème fraiche og rømme også- nydelig det også.
Har fulgt rådet ditt og kjøpt air fryser fra kokken ….
Gleda meg til å prøve!
Trenger man å bruke hvetemel, er det noe annet man kan bruke i stedenfor?
Har du en god stekepanne, trenger du ikke mel nei😊
Finnes det en glutenfri versjon av dette?
Ja, bare å vende fisken i maizena😊
gleder meg til og spise og servere denne retten til min mann og meg. Tusen takk for nydelig oppskrift Tom👍🏻♥️😋
Dette har vært favoritt måltidet fra barndommen men da brukte mann viking melk.
Så synd at den ikke er i salg ga en fantastisk smak .
Passer kokosmelk og fløte?
Det var i pastaretter fra forrige uke som ble veldig godt. 🤗
Ja, vanlig til kylling og pasta. Går helt fint til fisk også
Stekt sei er favorittmat. Prøvde litt finhakket chili og hvitløk i fløtesausen. Er godt for de som liker litt spicy mat.
Kjempegodt! Elsker det. Vi kaller dette for « skomakerlaks»