Tacopai med sprø tortillabunn

Categories FirstPrice produkter, Oppskrifter, Taco

Taco kan man lage i mange varianter, og det er alltid spennende å finne på noe nytt. Når man lager taco er det kun fantasien som setter en stopper for hva du kan blande sammen. Dette er en herlig Tacopai med alle de ingredienser vi bruker til vanlig, pluss litt ekstra.

Slik lager du denne fantastiske paien. Jeg har brukt mange Firstprice produkter, men dette velger du jo selv.

Først steker du kjøttdeig. I kjøttdeigen har jeg også løk og champignon. Når dette er stekt har du i tacomix krydderet. Istedenfor vann i blandingen bruker jeg laken fra mais boksen.

I en springform 24 cm legger jeg tortilla lefser, de må overlappe hverandre slik dere ser på bildene.

Fyll så kjøttdeigen i formen, et glass med salsa saus og en pakke med kidney bønner.

Ha så over litt ost. Har brukt toppingblandingen til Firstprice. Oppå osten legger jeg litt oppkuttet tomat, kan bruke små tomater også. Og jeg har også over litt mais.

På toppen der igjen strør jeg litt mer topping, i tillegg legger jeg på litt mozzarella, hakket vårløk og paprika.

Paien steker jeg på 200 grader i ca. 20 minutter.

Løsne paien forsiktig fra formen. Toppe den med valgfri salat, litt agurk, paprika og tortilla chips.

Sette Tacopaien på bordet, server med rømme og ekstra salsasaus. Den viktigste ingrediensen er uansett kjærlighet.

3 kommentarer

3 thoughts on “Tacopai med sprø tortillabunn

  1. Hei, ser kjempegodt ut, men man ska være obs på at Tortilla lefser brenner seg fort…Pass på ,på slutten av steketiden… Jeg har brent lefser før…glemte av dem bare litt..Det ryker nå besett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *