Grillribbe, maispuré og bakt parmesanpotet

Categories Grillmat, Middag, Oppskrifter, Svin


Fant noe Bbq-Grillribbe på halvpris. Så tenkte jeg skulle bruke den i dag. Pga været, så steker jeg den i panna. Og vi er kun to til middag. Så like greit å lage alt inne. Tilbehør er maispure, bakt parmesanpotet og hjemmelaget bbq-saus. Den finner du oppskrift på HER


Du trenger

1 pakke Grillribbe

Smør til steking

Bbq-saus

Maispuré

1 liten boks mais pluss kraften

1 fedd hvitløk

0.5 ts chiliflakes

Salt

Pepper

Bakt parmesanpotet finner du oppskrift på HER

Slik gjør du

Lag potetene først, for de trenger litt steketid

Grillribben steker jeg i en panne med smør. Disse er jo ferdig krydret, så jeg lar det være med det.

Ha en boks med mais i en kasserolle. Finhakk hvitløk og tilsett. Tilsett også chiliflakes. Kok opp og la småkoke et par minutter

Kjør blandingen med en stavmikser

Smak til med salt og pepper

Da er det bare å servere. Gjerne med en enkel grønn salat

2 kommentarer

2 thoughts on “Grillribbe, maispuré og bakt parmesanpotet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *