Det er jo ikke noe som heter grillsesong. For grille kan man gjøre året rundt. Om det er bålpanne, kulegrill med kull eller gassgrill spiller ingen rolle. Siden jeg stekte disse på bålpanne fikk de navnet Bålpannetaco. Du kan selvfølgelig steke de inne i stekepanne eller i ovnen også. Vil du grille på bål, tar du bare med deigen. Spikk deg noen grillspyd og tre kjøttet på. Da griller du de som pølser.
Spydene lagde jeg ferdig hjemme på forhånd. Og tilbehøret pakket jeg ned i små bokser.
Du trenger
(til ca. 10 grillspyd)
400 gram kjøttdeig av storfe
400 gram kjøttdeig av svin
40-50 gram revet ost etter ønske
2 ss oksefond (kan sløyfes)
1 pose tacokryddermiks
Tilbehør
Salat
Tacolefser
Mais
Kidneybønner
Revet ost
Salsasaus
Rømme
Slik gjør du
Ha kjøttdeig, krydder, ost og fond i en bolle. Bland sammen til en deig.
Finn fram grillspyd. Form pølser av deigen som du klemmer rundt grillspydene.
Pakk de ned ned og ta de med på tur. P.S: Husk godt humør. Ut på tur, aldri sur.
Stek de på ønsket stekemåte. Og varm lefser innpakket i alu.folie.
Dette er god turmat folkens😀
5 kommentarer
Hei, hvor langt fra Lunde kan du levere mat. Du har nok en grense, takker for svar😋konfirmasjon’s maten var lekker😊
Hei😁
Det kommer helt an på hva det er. Varmmat har sine begrensninger med 30-45 minutter ca. Er det kald mat kommer det litt an på utetemperatur etc. Hvor kaldt får jeg det i bilen for eksempel.
Nam, nam, nam 🥰🥰🥰 Dette så kjempegodt ut 😊
Det har jeg faktisk aldri smakt før.
Ønsker deg en superfin mandag, og ei kjempefin og god uke ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
hei
hvor lenge og hvor mange grader i en airfryer?
Dette må testes ut
Hadde nok prøvd med på 7-8 minutter og 200 grader. Du kjenner jo på de når de er ferdig😊