Det er jo ikke noe som heter grillsesong. For grille kan man gjøre året rundt. Om det er bålpanne, kulegrill med kull eller gassgrill spiller ingen rolle. Siden jeg stekte disse på bålpanne fikk de navnet Bålpannetaco. Du kan selvfølgelig steke de inne i stekepanne eller i ovnen også. Vil du grille på bål, tar du bare med deigen. Spikk deg noen grillspyd og tre kjøttet på. Da griller du de som pølser.

Spydene lagde jeg ferdig hjemme på forhånd. Og tilbehøret pakket jeg ned i små bokser.

Du trenger

(til ca. 10 grillspyd)

400 gram kjøttdeig av storfe

400 gram kjøttdeig av svin

40-50 gram revet ost etter ønske

2 ss oksefond (kan sløyfes)

1 pose tacokryddermiks

 

Tilbehør

Salat

Tacolefser

Mais

Kidneybønner

Revet ost

Salsasaus

Rømme

Slik gjør du

Ha kjøttdeig, krydder, ost og fond i en bolle. Bland sammen til en deig.

Finn fram grillspyd. Form pølser av deigen som du klemmer rundt grillspydene.

Pakk de ned ned og ta de med på tur. P.S: Husk godt humør. Ut på tur, aldri sur.

Stek de på ønsket stekemåte. Og varm lefser innpakket i alu.folie.

Dette er god turmat folkens😀

5 kommentarer

5 thoughts on “Bålpannetaco

  1. Hei, hvor langt fra Lunde kan du levere mat. Du har nok en grense, takker for svar😋konfirmasjon’s maten var lekker😊

    1. Hei😁
      Det kommer helt an på hva det er. Varmmat har sine begrensninger med 30-45 minutter ca. Er det kald mat kommer det litt an på utetemperatur etc. Hvor kaldt får jeg det i bilen for eksempel.

    1. Hadde nok prøvd med på 7-8 minutter og 200 grader. Du kjenner jo på de når de er ferdig😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *