Biffsnadder med maispuré, rødvinssaus og stekte poteter

Categories FirstPrice produkter, Middag, Oppskrifter, Storfe

Reklame | Bakeren og kokken

Dette er en herlig middag som passer best som helgemat. Her bruker jeg entrecôte fra FP. Den passer veldig godt til slike retter. Jeg serverer denne med stekte poteter, maispuré og en nydelig rødvinssaus.

Stekte poteter regner jeg med at dere fikser selv. Er kun potet i båter/eller småpoteter som blandes med olje, salt og pepper. Stekes på 200 grader i ca. 35 minutter

 

Rødvinssausen finner du oppskrift på HER

 

Du trenger

(til 2 personer)

360 gram storfekjøtt i strimler

4 sjalottløk

1 liten paprika

50 gram champignon

Olje til steking

salt

pepper

 

Maispuré

1 liten boks mais

2 ss melk

1 ss smør

0.5 ts chiliflakes

0.25 ts salt eller etter smak

0.25 ts pepper eller etter smak

Slik gjør du

Start først med sausen. Oppskriften ligger i link lengre opp. Sett så poteten i ovnen

Del opp grønnsaker i ganske grove biter

Kutt opp kjøttet i strimler

Varm opp en panne med litt olje. Stek kjøttet raskt og ta det ut av pannen igjen

I samme pannen steker du grønnsakene i 2-3 minutter

Ha kjøttet tilbake i pannen med grønnsakene. La det få frese sammen i 2-3 minutter. Ha på litt salt og pepper

Ha mais i en liten kasserolle. Tilsett melk, chili og smør, kok opp. Etter et par minutter kjører du maisen med en stavmikser til puré. Smak til med salt og pepper

Da er det bare å servere

 

 

Trenger du ny stekepanne?

Gjør hverdagen enklere takket være Jamie Oliver Quick & Easy stekepanne fra Tefal, som har et effektivt non-stick belegg. Det titanforsterkede belegget er ripebestandig, lett å rengjøre. I tillegg vil Thermo-Signal-teknologien fortelle deg når den optimale temperaturen er nådd, slik at du kan begynne å steke.

Stekepannen er ekstremt slitesterk, siden den er laget av hardanodisert aluminium, som også bidrar til å gi en jevn varmefordeling. Det ergonomiske silikonhåndtaket er behagelig i hånden og holder seg kjølig under bruk. Den robuste pannen kan brukes på alle komfyrtyper, inkl. induksjon, og den tåler også baking i en ovn opp til 210 ° C.

Har du lyst på denne stekepannen? Da kan du kjøpe den HER

1 kommentar

1 thought on “Biffsnadder med maispuré, rødvinssaus og stekte poteter

  1. her har du laget noe nytt, jeg har lagret oppskriften,og skal prøve,men vil ikke si i morgen,men du er en reser på nydlige oppskrifter, mener du har lagt ut en biffsnadder før, men en litt annerledes oppskrift, jeg digger deg og tusen takk igjen for en lettvind og spennede rett😀👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *