Ingefær -og soyamarinert kyllingspyd
Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Grillmat, Kylling, Middag, OppskrifterDen nydelige marinaden gjør dette til en fantastisk middag. Om du ønsker kan du marinere hele filet eller kyllingklubber også. Jeg lager kyllingspyd her. De kan stekes i ovn, på panna eller på grillen. Marinaden kokes inn etterpå til en glace du har på kyllingen.
Jeg har en nydelig broccolisalat til denne middagen. Du velger selv hvilket tilbehør du ønsker til kyllingen. Om du vil lage salaten, finner du oppskrift HER
Jeg har også en hjemmelaget bbq-saus til. Vil du lage den, er oppskriften HER
Du trenger
(til 2 personer)
3 Kyllingfilet
1 ss Ingefær
1 fedd Hvitløk eller 1 ts hvitløkspulver
1 dl Soyasaus
4 ss Eplesidereddik
1 ts røkt paprikakrydder
Frisk persille
Frisk oregano
Slik gjør du
Bland soyasaus og eddik i en bolle. Tilsett krydder, oppkuttet ingefær og urter. Bland sammen.
Kutt opp kyllingen i biter om du ønsker å lage spyd.
Legg kyllingen i marinaden i minst 3 timer
Tre kyllingbitene på grillspyd
Stek på grill, i panna eller i ovn. I ovn 200 grader i ca. 15 minutter.
Marinaden har du i en liten kasserolle. Kok den inn til den blir litt tykk
Smør glace på kyllingen når den er stekt. Strø gjerne over litt friske grønne urter og sesamfrø. Dette er valgfritt da
Da er det bare å servere med ditt ønskede tilbehør
Nam, nam 😍Nå fikk jeg vann i munnen. Dette så kjempegodt ut 🙂
Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Dette skal jeg prøve og takk for mange gode oppskrifter som er lette å tilberede.
At du viser bilder av hva som trengs til de ulike rettene gjør det også mye enklere å lage..!👏👏👏👏
dette blir nok laget i løpet av sommeren 🙋♀️👏🏻👏🏻👏🏻