Denne salaten er fantastisk god. Passer godt til stekt kjøtt og passer veldig godt til grillmat. Du kan også tilsette stekt bacon, rosiner og nøtter om du ønsker. Her har jeg lagd den i en litt lettere variant. Denne blir bedre om den får stå en stund før servering.

Du trenger

1 broccoli

0.5 stk rødløk

1 boks mais

2 middels store gulrøtter

2 ss majones

2 ss lettrømme

2 ss yoghurt naturell.

Frisk persille

Slik gjør du

Kutt gulrot i tynne strimler eller rasp de. Del broccoli i små buketter. Kutt opp rødløk i små biter. Ha alle grønnsaker og mais i en bolle.

Bland en bolle med rømme, majones og yoghurt. Smak til med salt og pepper.

Bland sammen grønnsaker og rømmeblandingen.

Dryss over litt finhakket persille før servering

3 kommentarer

3 thoughts on “Broccolisalat

  1. Hei!
    Takker så mye for gode oppskrifter!
    Angående brokkolisalat: Jeg sprøsteker strandaskinke, legger på tørkepapir til de er kalde, og knuser over salaten. Knallgodt, og litt “lettere”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *