Eggesalat med bacon

Categories Oppskrifter

Eggesalat er nydelig og det er bare fantasien som setter en stopper for hva du kan ha i. Du kan bruke alt fra reker, skinke, gulrot, krabbe eller bacon som jeg har her.

Først koker du egg i 9 minutter. Det er passelig kokt for å bruke i eggesalat. Stek opp bacon og legg det på et papir. Slik blir det sprøtt og godt.

Bland sammen ca. 50/50 rømme og majones.

Tilsett Tabasco, litt sitronsaft, worchester saus og litt søt sennep. Krydrer også med litt vegeta og potetkrydder. Her kan du bare bruke salt og pepper. Smak til slik at du får den smaken du liker.

Kutt opp vårløk og paprika. Ha dette i blandingen sammen med bacon. Spar litt vårløk og bacon til å strø på toppen.

Eggene som du har kokt og hatt i kaldt vann skreller du og deler opp. Ha så eggene i blandingen.

Hell over i en skål. Dryss over litt bacon og vårløk. Da er det bare å servere.

2 kommentarer

2 thoughts on “Eggesalat med bacon

  1. Perfekt ketomat! Lager dette innimellom, og bruker også en halv finkuttet rød chili,og litt lake fra glasset med cowboycandy. Elsker dette sammen med grilla kjøtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *