Har man rester etter pinnekjøtt liggende så er det fantastisk godt i lapskaus. Her har jeg gjort det raske og enkelt med ferdig lapskausblanding. Ferdig på 20 minutter.
Jeg har kokt lapskausblandingen i kraften fra pinnekjøttet som vi hadde til middag i går.
Imens denne småkoker så plukker jeg pinnekjøtt av bena og deler opp i mindre biter. Kutter også opp mandelpotet som var igjen fra middagen. I tillegg kutter jeg litt vårløk og kepaløk.
Dette tilsetter jeg de siste 5 minuttene. Smaker til med litt pepper. Kraften var salt nok, så trenger ikke salt.
Da er lapskausen ferdig til servering. Og serveres selvfølgelig med hjemmelaget tyttebærsyltetøy.
3 kommentarer
Alltid godt med tjukklapskaus. Ekje so glad i all dinna veta oppi eg 😀
Den Laupskaus blandingen er ikke god😢
Bruker og ha i litt ekstra potet og gulrot for tyggemotstand. Syns den er grei for en billig penge☺️