I en slik salat kan man nesten bruke det man ønsker. Også rester man må få brukt fra kjøleskapet. Jeg har litt rester fra entrecôte og kylling her. Og det går i salaten. Ellers er det pasta og litt forskjellig. Denne skal ikke være varm, men lun. Så det lønner seg å legge opp rett før servering.
Jeg har brukt
(holder til 2 vokse personer)
350 gram Kylling og entrecôte
4 biter med maiskolbe
100 gram ukokt pasta
1 liten mozzarella
8 småtomater
1/3 isbergsalat
Frisk basilikum til å pynte med
Jeg har lagd en enkel oljedressing til. Rapsolje, frisk basilikum og gressløk, litt salt og pepper. Kjører det i en kjøkkenmaskin noen sekunder. Dette bruker jeg ikke oppskrift litt.
Slik gjør jeg
Kok pasta etter anvisning på pakken
Strimle opp kjøttet og stek det i en panne med litt olje. Krydrer med salt og pepper
Maiskolber steker jeg i en panne med masse smør. Krydrer med litt kvernet salt.
Kutt opp litt salat, del tomater i to, og del mozzarella i skiver
Dander alt på et serveringsfat eller i en bolle. Ha over litt av dressingen og pynt med frisk basilikum.
Server med den enkle oljedressingen ved siden av også.
Mmmm 😍 Denne salaten så ekstremt god ut, og den skal få prøvd ut 😊
Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk det samme🥰
den må testes. mye næring i den
Passer godt i varmen som er nå🌞
Salat er perfekt i sommervarmen ja! Og fint med tips til ny vri på salaten 🙂
Vi har låst oss fast i mye av det samme, så greit å lage noe nytt ja😀