En deilig tacovariant med torsk. Jeg lagde denne middagen som båter, syns det passet. Tidligere i dag lagde jeg først guacamole. Den blir bedre om den får stå en stund. Linken på den finner du her:
https://tomsmatprat.blogg.no/guacamole.html
Du trenger til denne middagen:
- Taco båter, enten tortilla eller skjell
- Guacamole
- Torskefilet uten skinn og bein
- Tacokrydder
- Rømme
- Lime
- Salatblader
Slik gjør du det:
Lag guacamole, linken finner du oppe i innlegget.
Hell tacokrydder på en tallerken
Del torsken i mindre biter
Vend torskebitene i tacokrydderet
Stek de i en stekepanne med smør. Et par minutter på hver side.
Varm tacobåtene
Legg litt salat i hver båt
Fyll på med guacamole, torsk, rømme og lime
Jeg har lagd små seil med selleriblader og cocktailpinner. Bare for moro.
Du kan selvfølgelig fylle med andre ingredienser om du ønsker. Jeg vil ikke ha det helt likt som taco med salsa, tomat, agurk, mais etc.
Da er det bare å servere
4 kommentarer
God idé! Siden noen ikke tåler fisk,kan jeg sikkert bruke kylling 😊
TACOSJARK er definitivt et ord jeg kommer til å stjele og bruke til mine egne formål. (Sannsynligvis vil jeg prøve en variant av oppskriften også.)
Nåslipper jeg og tenke på hva jeg skal ha til middag,når du kommer med så mange fine retter.Du er kjempeflink.
Hilsen kokkeutdannet i 1961
Tusen takk for det☺️