𝑫𝒊𝒔𝒔𝒆 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆𝒓𝒆𝒓 𝒅𝒖 𝒑å 𝒆𝒕 𝒕𝒂𝒑𝒂𝒔-𝒃𝒐𝒓𝒅 𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓 𝒔𝒐𝒎 𝒕𝒊𝒍𝒃𝒆𝒉ø𝒓 𝒕𝒊𝒍 𝒃𝒊𝒇𝒇, 𝒗𝒊𝒍𝒕 𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓 𝒂𝒏𝒏𝒆𝒕 𝒌𝒋ø𝒕𝒕. Soppen 𝒌𝒂𝒏 𝒓𝒆𝒗𝒏𝒆 𝒏å𝒓 𝒅𝒖 𝒕𝒂𝒓 𝒖𝒕 𝒔𝒕𝒊𝒍𝒌𝒆𝒏, 𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓 𝒅𝒆 𝒌𝒂𝒏 𝒓𝒖𝒍𝒍𝒆 𝒑å 𝒈𝒖𝒍𝒗𝒆𝒕. 𝑺å 𝒃𝒆𝒓𝒆𝒈𝒏 𝟐-𝟑 𝒆𝒌𝒔𝒕𝒓𝒂 𝒏å𝒓 𝒅𝒖 𝒌𝒋ø𝒑𝒆𝒓.

Dette er ikke en eksakt oppskrift, mengden bestemmer du litt selv. Dette er mest for å vise dere.

Slik gjør du

Ta ut stilken på alle soppene.

Ta vare på noen av de og hakk de opp sammen med paprika, rødløk og vårløk. Ha det i en bolle.
Ha ca 1 dl olje i bollen og paprikakrydder, salt, pepper, chilikrydder eller en krydderblanding du liker. Bland godt sammen.

Bruk en t-skje og fyll fyllet ned i hver champignon som du har liggende på et stekebrett med bakepapir, eller i en ildfast form

Når alle soppene er fylt, har du på en liten osteskive. Krydre litt med provencekrydder og ev.hakk over litt gressløk eller vårløk.

Disse skal stekes rett før servering. Ca 10 minutter på 220 grader.

1 kommentar

1 thought on “Fylt champignon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *