Fylt Aubergine er utrolig godt. Her kan du jo enten dele auberginen i to. Hule ut og fylle på fyll, eller du kan gjøre det slik jeg har gjort her, å lage ringer.
Som tilbehør her har jeg stekte poteter og fylt sopp. Men du velger selv hva du vil ha
Del først opp 2 auberginer i skiver, ca 1-1.5 cm tykke. Skjær ut midten. Skal være ca 1 cm igjen rundt i ringen. Legg ringene og innmaten du har skjært ut en halvtime i lettsaltet vann
Du trenger til fyll
400 gram kjøttdeig
1 egg
2 vårløk
0.5 stk paprika
0.5 stk løk
avskjæret fra auberginen
1 ts salt og pepper
4 ss bbq olje med hvitløk
1-2 ss Gressløk
Slik gjør du
Kutt løk, vårløk, litt av aubergine avskjærer og paprika i mindre biter
Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle
Legg aubergineringene på et stekebrett med bakepapir. Fyll ringene med kjøttblandingen.
Fyll godt på og klapp det litt sammen. Det krymper litt når det stekes.
Dryss over litt gressløk. Stekes i ovn i ca 20 minutter på 200 grader.
Pynt med litt friske urter, eller blomster om du ønsker.
Da er det bare å servere
denne retten ser utrolig god ut,og jeg skal lagre den og gjøre den da kroppen vil være på lag med meg, dette så jo utrolig fristene ut Tom👍😀😀👍
Ser skikkelig godt ut, men skulle gjerne hatt den uten kjøtt. Forslag til vegetar fyll?
Rasp opp broccoli eller blomkål. Så blander du med egg, krydder og urter. Har gjort det flere ganger. Kjempegodt😊