Fylte Aubergineringer

Categories FirstPrice produkter, Middag, Oppskrifter

Fylt Aubergine er utrolig godt. Her kan du jo enten dele auberginen i to. Hule ut og fylle på fyll, eller du kan gjøre det slik jeg har gjort her, å lage ringer.

Som tilbehør her har jeg stekte poteter og fylt sopp. Men du velger selv hva du vil ha

Del først opp 2 auberginer i skiver, ca 1-1.5 cm tykke. Skjær ut midten. Skal være ca 1 cm igjen rundt i ringen. Legg ringene og innmaten du har skjært ut en halvtime i lettsaltet vann

Du trenger til fyll

400 gram kjøttdeig

1 egg

2 vårløk

0.5 stk paprika

0.5 stk løk

avskjæret fra auberginen

1 ts salt og pepper

4 ss bbq olje med hvitløk

1-2 ss Gressløk

Slik gjør du

Kutt løk, vårløk, litt av aubergine avskjærer og paprika i mindre biter

Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle

Legg aubergineringene på et stekebrett med bakepapir. Fyll ringene med kjøttblandingen.

Fyll godt på og klapp det litt sammen. Det krymper litt når det stekes.

Dryss over litt gressløk. Stekes i ovn i ca 20 minutter på 200 grader.

Pynt med litt friske urter, eller blomster om du ønsker.

Da er det bare å servere 

3 kommentarer

3 thoughts on “Fylte Aubergineringer

    1. Rasp opp broccoli eller blomkål. Så blander du med egg, krydder og urter. Har gjort det flere ganger. Kjempegodt😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *