Gulrotstuing er et nydelig tilbehør til for eksempel kokt fisk, stekt fisk, kjøttkaker eller fiskekaker. Den kan selvfølgelig lages glutenfri også. Det har jeg gjort her. Du kan bruke vanlig hvetemel om du ønsker.

Du trenger til 4 personer:

  • 3 store gulrøtter
  • 2 ss glutenfritt mel beregnet for koking
  • 1 ss margarin
  • 2.5 dl melk
  • 0.25 ts kvernet pepper
  • 0.5 ss vegeta eller 0.25 ts salt
  • 0.5 ts muskatnøtt

Slik gjør du:

Kutt først opp gulrøtter

Kokes møre i en kasserolle med usaltet vann, sil av.

Smelt smør i en kasserolle, rør inn melet og tilsett melken.

La dette få koke sammen noen minutter

Smak til med krydder

Tilsett gulrøttene

Da er det klart for servering

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Glutenfri gulrotstuing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *