Gratinerte tacopannekaker (glutenfri)
Categories FirstPrice produkter, Glutenfri, Middag, Oppskrifter, TacoGratinerte tacopannekaker er en kjempegod tacovariant. Stabler med pannekaker, og herlig tacofyll. Toppes med ost og gratineres i ovn. Server med det tacotilbehøret du ønsker. Vi bruker det vi normalt bruker til taco. Disse pannekakene er glutenfri, men bruk det melet du selv ønsker.
Du trenger
(Holder til 6 personer)
Pannekaker
3 egg
7.5 dl melk
5 dl Toro lys melblanding (glutenfri)
1 ts salt
3 ss smør/margarin (smeltet) eller flytende
Smør/margarin til steking
Tacopannekaker
Pannekakene
200 gram revet rød cheddar
1 liten boks med mais
2 kjøttdeig à 400 gram
2 poser tacomiks krydder
1 løk
1 paprika
Rømme
Koriander, vårløk eller persille
Slik gjør du
Pisk sammen melk og egg. Rør inn melet og tilsett salt og smeltet smør. La svelle 30 minutter
Stek alle pannekakene i en panne med smør. Legg til sides. (Helst ikke så store)
Stek kjøttdeig i en stekepanne. (Gjerne i 2 omganger) Tilsett mais og oppkuttet løk og paprika. Tilsett tacokrydder og vann etter det som står på pakningen. La småputre i 8-10 minutter.
Finn fram et stekebrett med bakepapir. Sett stekeovn på 200 grader
Jeg lager tre stabler med tacopannekaker. Legg lagvis pannekaker, tacofyll og ost. Jeg bruker 4 pannekaker i hver stabel.
Avslutt med pannekake. Topp med revet ost.
Gratiner i ovnen til toppen er gyllen og osten smeltet. Disse tok jeg i 10 minutter.
Ha litt rømme på toppen og ev. koriander, vårløk eller persille
Server med det tilbehøret du ønsker
God idé 👌
her må jeg si sorry,pannekaker uansett type vil ikke min mann ha dette, men for meg meg høres det godt ut, men dette blir nok ikke laget da det er kun meg som ville ha prøvd det🙈🙈🙈👍☹️😀
Kan bruke tacolefser i stede for da😊
det ser utrolig godt ut,så må prøve 😀👍
dette ser godt ut og veldig mektig for min lille mage men klarer nok et kakestykke 🤣🤣👍