Det går helt fint å lage stuing av enkelte salater også. Kjempegodt tilbehør til for eksempel kjøttkaker, karbonader og fiskekaker. Hjertesalaten trenger ikke kokes på forhånd som man gjør med kålstuing. Her vil man ha den lille tyggemotstanden.
Tips
Denne er også veldig god med litt parmesan i
Du trenger
(til 4 personer)
2 hjertesalat
1 ss hvetemel
1 ss smør eller margarin
2 dl melk
salt etter ønske
hvitpepper etter ønske
Revet muskat etter ønske
Slik gjør du
Smelt smør i en kasserolle. Rør inn hvetemel. Spe med melk i mens du rører godt.
La sausen småkoke i 5-6 minutter for å få ut melsmaken.
Smak til med krydder
Bland inn oppkuttet hjertesalat og la den bli gjennomvarm
Dryss gjerne over litt persille før servering
6 kommentarer
Wow, høres kjempegodt ut! 😊
Kan en bruke feks issalat også?
Ja, bare rør den inn rett før servering😊
Strålende ide Tom 👏👏👏
smart ❤
+parmesan og oregano, perfekt til pastaen/pizzan 🙂