Hvordan få romtemperert smør/margarin på 5 minutter
Categories Oppskrifter, Tips og triks, fakta og rådOfte når man vil for eksempel bake så må man bruke romtemperert smør. Og noen ganger glemmer man å ta smøret ut av kjøleskapet. Da må man sitte å vente imens smøret ligger og blir mykt på benken.
Med dette trikset får du smøret mykt på 5 minutter.
Ha kokvarmt vann i ett stort glass. Noresglass eller lignende (Glasset må være stort nok til at du kan sette det over smøret.)
Hell ut vannet igjen og sett glasset over smøret. La stå i 5 minutter og smøret er romtemperert.
Har du noen andre kjekke triks for dette? Legg gjerne igjen en kommentar.
9 kommentarer
Heiiii 😊
Så kjekkt å lese om alle dine tips og triks. Takk for alt du lærer oss. Ha en fin søndag og kos deg.
Mvh Hilde.
Bare hyggelig og takk for det☺️Ønsker deg en fin søndag også😃
Dette viste jeg ikke. Takk for tips🤗og fortsatt fin 4🕯🕯🕯🕯adventssøndag
Takk for supre oppskrifter og tips.
Var i samme situasjon idag, kuttet smøret opp med ostehøvel og da gikk det fort😉
Jeg bruker ostehøvelen og sprer de utover et fat
Jeg bruker baksiden av en liten metallsil, det er helt supert 😉
Så smart👍 Tusen takk for tips, oppskrifter og alt det andre du deler med oss😊
Tusen takk for mange tips og triks og fine oppskrifter som du deler