Kyllingsnadder med stekte parmesanpoteter
Categories FirstPrice produkter, Kylling, Middag, OppskrifterReklame | Egen nettbutikk/kokebok
En nydelig kyllingsnadder med et fantastisk tilbehør. Et godt alternativ til den vanlige biffsnadderen. Servert med stekte parmesanpotet og en nydelig fløtesaus. Peppersaus passer også godt til denne. Om du vil ha det, så er oppskrift HER
Du trenger
(til 4 personer)
Kyllingsnadder
600 gram kyllingfilet
1 løk
1 paprika
150 gram champignon
3 vårløk
Olje til steking
1 ts paprikakrydder
Salt og pepper etter ønske
Parmesanpoteter
Ca. 0.5 kg småpoteter eller andre poteter (kokefaste)
30-40 gram parmesan
1 ts chiliflakes
2-3 ss olje
2-3 ss Finhakket persille (fersk eller tørket)
Ca. 0.5 ts Grovsalt
Ca. 0.5 ts Peppermiks eller kvernet pepper
Fløtesaus
2 ss smør
3 ss hvetemel
4 dl kyllingkraft eller buljong/vann
1.5 dl fløte
1 ss soyasaus
salt
pepper
Slik gjør du
Del småpoteter i to. Bruker du større potet, del i biter på ca. 3•3 cm
Finn fram et stekebrett med bakepapir. Legg poteten på brettet
Bland poteten med olje, parmesan, chiliflakes, litt grovsalt og peppermiks
Stek i ovn, 30-35 minutter på 200 grader
Ha poteten på et serveringsfat
Strø over hakket persille og gjerne litt ekstra parmesan
Fløtesaus
Smelt smør i en kasserolle og rør inn mel.
Spe med varm kraft imens du rører godt. Det skal ikke være noen klumper.
La sausen småkoke i 5-6 minutter.
Ha i fløte og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
Bruk litt sukkerkulør om du vil ha en mørkere saus
Kyllingsnadder
Kutt opp kyllingfilet i strimler. Brun de raskt i en panne med olje. Ta det gjerne i to omganger. Legg kyllingen til side.
Kutt opp grønnsakene i litt store biter. Stek de i samme pannen du brukte til kyllingen. 3-4 minutter holder.
Ha tilbake kyllingen i pannen. Krydre etter ønske. La kjøtt og grønnsaker få frese et par minutter sammen.
Spennende 🎶 Bare ting jeg liker🥰
Takk🙏
Spennende 🎶 Bare ting jeg liker🥰
Takk🙏
Spennende 🎶 Bare ting jeg liker🥰
Takk🙏
Spennende 🎶 Bare ting jeg liker🥰
Takk🙏
Høres kjempegodt ut, må prøves 🤩😋😋 Starter du med å steike potetene før du ordner resten ? 😊
Ja, de tar lengst tid. Så lager jeg sausen og steker kylling samtidig😊Blander grønnsaker og kylling til slutt.
Tusen hjertelig takk for svar 😍
Tusen hjertelig takk for svar 😍
Jeg var innom nettbutikken og så litt rundt omkring. Savner nøyaktig innholdsfortegnelse på krydder og fond. Jeg tåler absolutt ikke løk, og vil gjerne vite om det er løk i før jeg bestiller.
denne retten må prøves