Ørret smørepålegg

Categories Fisk, Glutenfri, Pålegg


Slike smørepålegg er kjempe enkelt å lage selv. Du kan både bruke røkt ørret eller laks. Og du kan velge den kremosten du ønsker. Jeg har lagd med de fleste Kremgo, og med Philadelphiaost. Og de blir kjempegod. Her bruker jeg Kremgo med pepper og Philadelphia med gressløk og purreløk.

Du trenger

1 boks Kremgo pepper (125 gram)

100 gram Philadelphia med gressløk og purre

100 gram røkt ørret

1 ts sitronsaft

1 ss frisk gressløk

Slik gjør du

Ta fram kremosten og la den bli litt myk på kjøkkenbenken

Ha kremost i en bolle.

Finhakk ørret og bland i osten

Tilsett sitronsaft og gressløk

Pålegget blir best om det får stå litt før servering. Får litt bedre smak etter et par timer.

10 kommentarer

10 thoughts on “Ørret smørepålegg

    1. Ja, det kan den. Veldig godt på rugbrød. Del en skive i to. Et lite salatblad, så pålegg. Pynt med litt sitron og gressløk(eller dill)

  1. Ser for meg at dette blir minst like godt som skagen røre på surdeigsbrød!!! men: så var det dette med surdeigsbrødet da…har du en super/lettvint oppskrift? (det har du sikkert) På forhånd takk!

  2. Dette var en super oppskrift. Veldig godt pålegg.
    Kommer til å bli laget mange ganger!
    Takk for at du deler 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *