På under 20 minutter skulle jeg lage middag av rester
Categories FirstPrice produkter, Middag, Oppskrifter, RestematSamboer ryddet litt i kjøleskapet og samlet sammen rester på benken. Disse skulle jeg lage en god middag av på under 20 minutter. Middagen ble planlagt der og da når jeg så ingrediensene på benken. Og jeg satte fort i gang, ingen tid å miste. Noe tilbehør og krydder fikk jeg velge ut selv.
Ingrediensene hun hadde funnet fram var:
2 pølser
150 g kjøttdeig
Tomater
Vårløk
Rødløk
Paprika
Persillerot
Champignon
Ajvar
Litt tacosaus i bunnen av et glass
BBq saus (den brukte jeg ikke)
Hvitløk
Parmesan
Jeg satte på en stekepanne med smør, en kasserolle med vann til spagetti. (jeg valgte ut spagetti som mitt tilbehør) Tomater kuttet jeg opp og hadde i en kasserolle med litt vann. Når det kokte moste jeg tomatene med en stapper. Krydret med basilikum, vegeta og sukker. Lot det koke i noen minutter på svak varme.
I stekepannen stekte jeg kjøttdeig og pølsebiter. Imens kuttet jeg opp grønnsaker og la spagetti i kokevannet.
Når kjøttet var stekt hadde jeg i grønnsakene.
I tomatsausen hadde jeg den lille skvetten med tacosaus og 2 ss Ajvar. Så kjørte jeg sausen med stavmikser. Smakte til med litt mer salt.
Sausen og kjøttet var ferdig i god tid før spagettien. Så da dekte jeg også på bordet imens jeg ventet. Husk at alle bilder har jeg også tatt selv underveis. Middagen var ferdig på 15 minutter, langt innenfor grensen på 20 minutter.
Da var det bare å servere. Spagetti med pastasaus og div, og et dryss med parmesan. Og selvfølgelig glemte jeg ikke den viktigste ingrediensen som er kjærlighet. Samboer var fornøyd og det smakte kjempe godt. Da er kokken fornøyd også!