Pastasalat med kylling er veldig populært hjemme hos oss. Og man kan jo variere en slik pastasalat i det uendelige. Tilsett de grønnsaker du selv ønsker. Uansett, her er min.
Du trenger
(til 6 personer)
4 ferdigstekte kyllinglår
300 gram ukokt pasta (jeg bruker glutenfri her)
1 stor gulrot
1 liten boks mais
1 glass fetaost med olje og krydder
Rødløk etter ønsket mengde
Små tomater etter ønsket mengde
agurk etter ønsket mengde
Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken. Jeg har litt grønn matfarge i vannet. Syns pastaen ser litt mer delikat ut da. La pasta avkjøle seg til romtemp.
Plukk kjøttet fra kyllinglårene
Kutt opp tomat, løk og agurk. Jeg bruker en grønnsaksskreller på agurk og løk
Kutt gulrot i tynne strimler
Ha kylling, pasta og grønnsakene i en bolle
Ha over fetaost med oljen. Bland litt sammen
Pynt litt på toppen før du serverer. Bruk gjerne litt urter
Server med noe godt brød