Slike rot i hop panner er kjempegode. Og man kan få brukt opp litt grønnsaksrester man har liggende. Så du trenger ikke bruke akkurat det jeg har gjort.
Du trenger
(holder til 4 personer)
4 kokte poteter i mindre biter
5 grillpølser
4 egg
1 løk
2 tomat i skiver
0.5 stk chili
1 fedd hvitløk
0.5 dl melk
1 ss Frisk eller 1 ts tørket oregano/pizzakrydder
0.5 ts kvernet salt
0.5 ts kvernet pepper
Smør/margarin til steking
Slik gjør du
Potetbiter har jeg kokt på forhånd
Kutt opp løk, pølser, hvitløk og chili i mindre biter
Smelt smør i en panne og stek grønnsakene og pølsebitene til de får litt farge
Visp sammen egg, melk og krydder
Om stekepannen din tåler stekeovn, kan du bruke den videre. Om ikke, ha grønnsaker og pølser over i en ildfast form
Ha over eggeblandingen. Legg tomatskiver i formen.
Stek på 180 grader i 15 minutter. Dryss over litt grønt før servering
Server med noe godt brød og gjerne en salat
HJELP hvor får jeg kjøpt kokeboka di ????
Den kan du bestille i nettbutikken vår.
http://www.tomsmatprat.no
Det gikk som det står i oppskriften. Tok mye mer tid under ovnen. Anbefaler at dokke tar sunn fornuft sjølv som om det sti bare 180 grader.
Bloggeren MÅ prøve det selv hjemme hos seg før vedkommende skriver en heil blogg for oppskrifta.
Her står jeg i 30 minutter og maten er ikke klar.
Bloggeren, mitt spørsmål til deg.
Har du noen gang prøvd å lage det selv eller har du kopiert fra andre?
Hvis svaret er nr.2 er jeg da veldig skuffey over deg 🙁
Det er min mat, mine oppskrifter og mine bilder. Oppskrift skriver jeg med en gang jeg har lagd maten, og spist den. Og da er oppskriften nøyaktig slik jeg lagde den. Jeg kopierer da ikke fra andre. Legger heller ikke ut noe vi ikke spiser selv. Det er vår mat i heimen jeg legger ut.
Brukte du rå potet?