En nydelig pølsesuppe dette. Her bruker jeg kjøttpølser fra 50% disken. Alltid mye pølser å finne i de diskene. Dette er også FirstPrice pølser, noe som gjør middagen ennå billigere. Ja, FirstPrice pølser har kanskje litt mindre smak. Og er finere malt, men økonomisk er det.

Her er det kraft og grønnsaker som lager det meste av smaken. Og pølsene hjelper til for å holde deg mett. De fleste har jo grønnsaker liggende, så bruk det du har. Trenger ikke følge oppskriften til punkt og prikke. Dette er billig mat.

Jeg vil gjøre dere ups på en ting til. Skal du lage glutenfri, må du passe på hvilken buljong du bruker. De fleste inneholder gluten.

Tilsett gjerne finhakket chili om du vil ha den litt hot

Du trenger

(4 personer)

4 kjøttpølser

1.2 liter oksekraft (vann og buljong)

3 gulrot

Ca. 1/2 stk purreløk

Ca. 1/4 sellerirot

1 pastinakk

0.5 stk kålrot

4 potet

Salt

Pepper

Slik gjør du

Skrell og kutt alle grønnsaker i mindre biter

Kok opp kraft og tilsett grønnsakene. La de koke møre. Ca. 15 minutter

Kutt opp pølsene i mindre biter. Tilsett på slutten, de skal kun varmes

Smak til med salt og pepper

Server med godt brød eller flatbrød. Jeg har også litt rosmarin på ved servering. Det er jo selvfølgelig valgfritt

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *