Disse potetene er fantastisk som tilbehør, men også som snacks. Småsprø poteter dette. Her er det lett å overspise litt. Bare en vennlig advarsel.

Du trenger

0.5 kg småpoteter eller andre poteter (kokefaste)

30-40 gram parmesan

1 ts chiliflakes

2-3 ss olje

2-3 ss Finhakket persille

Ca. 0.5 ts Grovsalt

Ca. 0.5 ts Peppermiks

Slik gjør du

Del småpoteter i to. Bruker du større potet, del i 4. Kok potetene 8-10 minutter i lettsaltet vann

Finn fram et stekebrett med bakepapir. Legg poteten på brettet

Bland poteten med olje, parmesan, chiliflakes, litt grovsalt og peppermiks

Stek i ovn, 30-35 minutter på 200 grader

Ha poteten på et serveringsfat

Strø over hakket persille og gjerne litt ekstra parmesan. Da er det bare å nyte

10 kommentarer

10 thoughts on “Stekte parmesanpoteter

  1. Gode og spennende oppskrifter! parmesanpoteter skal prøves,med årets nye,norske Reddalspoteter!😋

  2. denne retten kan brukes og spises til alt super godt,idag skal jeg ha friter stekte kyllingvinger, med salat, stekte poteter m/ parmesanost og gleder meg til mann mi kommer hjem og vi kan spise ved 17.oo tiden👍😀🦋🦋

    1. Du trenger jo ikke, men gir en litt annen konsistens på poteten. Og parmesansmaken får trekt skikkelig inn i poteten

    1. Bruk litt mer olje ellers så sitter de fast. Rør litt på de innimellom bare. Sitter ikke fast på bakepapir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *