Dette er en kjempegod tacovariant syns vi. Her lager jeg en gryte istedenfor, og her trengs ingen lefser eller skjell. Denne er litt hot, men du kan kutte ut chili om du ønsker. Oppskriften holder til 3 personer, er dere 4 så bruk 400 gram kjøttdeig.

Knuse over litt nachochips og servere med en klatt rømme og litt revet ost.

Du trenger

(holder til 3 personer)

200 gram kjøttdeig

0.5 stk løk

0.5 stk rød paprika

1 pose tacokrydder

1 ts spisskummen

0.5 boks mais

1 glass tacosaus

1 boks hakkede tomater

1 pakke kidneybønner

150 gram ukokt pastaskruer

1 ts paprikakrydder

1 ts chiliflakes

Salt

Pepper

Olje til steking

 

Tilbehør

Rømme

Nachochips

Revet ost

Slik gjør du

Kutt opp løk og paprika i mindre biter, ikke helt smått.

Varm opp en gryte med litt olje. Stek løk og paprika til de blir blanke. (2-3 minutter)

Tilsett kjøttdeigen og stek den sammen med grønnsakene.

Tilsett så tacokrydder, spisskummen, paprikakrydder, chili og 1 dl vann. La småkoke 3-5 minutter

Kok pastaskruer etter anvisning på pakken. Husk at pastaen ikke skal være ferdig før sausen. Det er uansett hvilken pastamiddag dere lager. Pasta skal rett i sausen når den er kokt, skal aldri stå.

Tilsett så salsasaus, hakkede tomater, kidneybønner og mais. La småkoke noen minutter på lav varme imens du venter på pastaen.

Smak til med salt og pepper

Tilsett den ferdigkokte pastaen

Da er det bare å servere

3 kommentarer

3 thoughts on “Taco pastagryte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *