Firmaplaner for 2024

Categories Blogg


Da er det ikke mange timene igjen av 2023. Har dere planer og ønsker klart for 2024?

Her om dagen hadde jeg en gjennomgang/kavalkade av året som har gått. Leste du ikke det, da kan du gjøre det HER

Vi har noen planer for 2024 i hvert fall. Jeg starter det nye året med å lage en ny kokebok. Og blir å jobbe med den gjennom de kalde månedene januar og februar. Planen er at den skal komme rundt påsketider. Er litt tidlig påske i 2024, men ca. rundt der da.

Vi har planer om utvidelse av nettbutikken utover vinter og vår. Og går det greit, så fikser vi nytt lokale i løpet av vår/sommer. Vi må først se an litt hvordan det går de første månedene av 2024. Jeg vil også kontakte litt lokale leverandører. For er en del av de som selger alt fra honning, syltetøy, safter til krydder etc. Og man må jo fremme litt lokale råvarer/produkter også syns jeg. Vi vil jo prøve å bygge opp et firma vi kan leve av etter hvert. Er jo det som er det endelige målet.

Jeg kan også avsløre at det kommer ikke bare en, men to kokebøker neste år. Før jul skal det også komme en julekokebok. Det blir ikke en like stor bok som de to første. Og den vil komme i et litt annet format. Der vil jeg samle kanskje rundt 50 av mine juleoppskrifter. Må nok lage en god del nye oppskrifter også. Vi har allerede tatt en del bilder til den boken. For det er vanskelig å ta julebilder i september/oktober neste år til den. Litt lite julestemning da kanskje.

Jeg leker også litt med planer om en bok til, men den kommer ikke i 2024. Og det blir ikke en kokebok. Det blir en bok om mitt liv. Den vil jeg nok trenge god tid på, men vil se om jeg får begynt på den i 2024. Og jobbe med innimellom når det er tid til det.

Jeg har også litt planer (eller ønsker) om å bli flinkere på reels/videoer. Som mange av dere vet, så hater jeg å bli filmet. Så dette er en ting vi skal øve mye på i 2024. Innimellom har jeg lyst å lage små korte matvideoer også. Kanskje litt tips og triks etc. Da er det jo en fordel at jeg ikke står å rister av skrekk, ikke sant😂Ja, for det gjør jeg nå. Så her må mye trening til.

Selvfølgelig har jeg planer om mange nye og spennende oppskrifter også.

Vi kan selvfølgelig håpe på fred på jord, mat til alle, billigere mat og strøm, flere hytteturer og flere fisketurer…men, nå var det planer for Dale Catering AS jeg tenkte på.

Så får vi bare vente å se hvordan 2024 blir da. Et spennende år blir det nok uansett hva som skjer.

Ha et riktig godt nytt år💥

6 kommentarer

6 thoughts on “Firmaplaner for 2024

  1. Lykke til… dere fortjener at alt går i oppfyllelse, og det vil dere nok stå på for å få til. De aller beste ønsker for 2014 ❤️

  2. Det aller beste til dere for det nye året🎉🥰🥳med utfordringer, men også ett hav av muligheter🌞🤗2024 blir nok ett spennende år🤩
    Og selvfølgelig håper vi på en bedre verden uten sult og krig🥰

  3. Ønsker deg/dere et godt nytt fremgangsrikt år.Takk for fine oppskrifter og tips i året som gikk.Ønsker meg en bok med alle dine fine små tips som du er flink til å dele med oss ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *