Kjøttboller og kremet hvitløkssopp
Categories FirstPrice produkter, Gryter, Middag, Oppskrifter, StorfeEn fantastisk middag dette. Og det er så mange gode smaker samlet i en panne. Du må nesten være litt glad i hvitløk. Server med det tilbehør du ønsker. Jeg bruker rotmos her. Vil du ha oppskrift på den. Finner du den HER
Ingredienser
(Til 4 personer)
kjøttboller
400 g kjøttdeig
3 ss fløte eller melk
2 ss griljermel
2 ss gressløk
1 ts salt
0.5 ts grovkvernet pepper
Kremet hvitløkssopp
500 gram champignon
3 dl fløte
5-6 fedd hvitløk
2 ss smør til steking
0.5 dl finhakket persille
100 gram revet mozzarella
0.5 dl revet parmesan
salt
pepper
Slik gjør du
Finhakk gressløk
Bland alle ingredienser til kjøttbollene i en bolle
Form små boller
Stek i en panne med smør. Når alle er stekt, legger du de til side.
I samme pannen smelter du smør. Så har du i soppen. Stek de i 4-5 minutter. Skal få litt farge.
Tilsett så finhakket hvitløk. Og la surre sammen noen minutter til.
Ha fløte og persille i pannen. La koke litt inn, 3-4 minutter. Smak til med litt salt og pepper
Om stekepannen ikke tåler stekeovn, må du ha det over i en ildfastform. Tilsett kjøttbollene og strø over osten.
Stekes i ovn på 200 grader i 5-6 minutter
Dryss over litt finhakket persille. Da er det bare å servere
kreativ, smakfull og enkel rett som gjenspeiler de fleste rettene fra deg. Bruker oppskriftene dine så og si daglig.
Tusen takk for det😊
atter en ny oppskrift som smaker himmelsk tusen takk igjen Tom 👍😪
Ser veldig godt ut. Alltid morsomt å prøve nye ting. Dette blir helgemiddagen i dag.