Reklame | egen nettbutikk
Løvbiff er jo utrolig godt, og det er forskjellige retter man kan bruke de til. Løvbiffgryte for eksempel. Jeg har to oppskrifter på bloggen med gryter. Du finner de i linkene under her
Løvbiffgryte i fløtesaus
Løvbiffgryte
Her har jeg lagd løvbiffrulader. Det er fylt løvbiff som stekes i panna. Så får de kose seg i litt fløte og parmesan. Server gjerne med pommesfrites og salat. Jeg beregner to løvbiff per person, selv om Kokkefruen bare klarte en. Jeg syns to holdt fint til meg.
Du trenger
(til 2 personer)
2•2 løvbiff
2-3 ss kremgo (du velger selv hvilken)
2 vårløk
0.5 stk chili (valgfritt)
En kvart rødløk
2 dl fløte
Ca. 20 gram parmesan
smør til steking
Salt
Pepper
Slik gjør du
Pakk opp løvbiffen og la de tine nesten helt.
Kutt opp grønnsakene i mindre biter
Smør kremgo på alle løvbiffene
Fordel grønnsaker på hver løvbiff og ha på litt salt og pepper
Rull de stramt sammen til en pølse
Stekes i en stekepanne med smør. Først med åpningen ned i panna. Du kan ha i en tannpirker når du snur de. For de kan åpne seg. Jeg lukket de forsiktig og snudde de rundt igjen.
Ha fløte i pannen med løvbiffen. Riv over parmesan og la fløten koke litt inn.
Dryss gjerne over litt persille før servering
I vår nettbutikk får du bestilt min kokebok og masse annet spennende. Besøk http://www.tomsmatprat.no
Dette fikk jeg virkelig lyst til å prøve.
Var skikkelig godt😊
Dette er en variant av en veldig gammel bulgarsk rett som heter Vreteno. Det betyr spindel – den du spinner opp tråden med på rokken. Tradisjonelt er det banket kalvefilet fylt med ost og litt annet godt, men lages ofte av kyllingfilet eller svinefilet. Jeg lager det ofte til gjester. Anbefaler rosépepper i sausen.
Takk for info🥰
Lagde dette for en uke siden , men surret bacon rundt🤩Det ble også kjempe godt. Da holder dem seg sammen når du snur dem også😃
Det var smart😊Må prøve neste gang☺️