Hjemmelaget likør
Categories Drikke, Frukt og bær, Mat fra naturen, Oppskrifter, Sylting, safting og hermetisering
Vi prøvde oss på forskjellige likører. Og alle sammen ble kjempegod. Vi hadde litt forskjellig styrke i de også. Jeg tenkte å samle alle disse likørene i ett innlegg. Så har man de samlet. Kanskje noe frister å prøve?
Bringebærlikør
En nydelig likør dette. Skikkelig smak av sommer. Oppskrift finner du HER
Kirsebærlikør
En nydelig likør dette også. Passet også veldig godt i dessert med is og kirsebær. Oppskrift finner du HER
Solbærlikør
Dette er en av de bedre. Søt og god. Oppskrift finner du HER
Blåbærlikør
Blåbærlikør er en nydelig likør, med en lekker farge. Oppskrift finner du HER
Tyttebærlikør
Dette var min favoritt. Den skal jeg lage mye mer av i år. Oppskrift finner du HER
27 kommentarer
Slåpeliker er veldig godt og nydelig dyp rød farge på
prøv også rognebær likør det er også godt
Spennede med likører. Har tidligere lagd løvetannlikør 🙂
Det har jeg ikke prøvd😀
Prøv å lage bjørne bær likør, og når man siler av Bjørnebærene, så hell over rødvin og la det stå ca 1 uke. Det blir nydelig Bjørnebær cherry😊
Det kan du også gjøre med blåbærene.
Likør på krøk er best, og nydelig farge.
Er ikke så mye av krøkebær her vi bor, men prøvde i Finnmark. Og saft også😀
nydelige oppskrifter.
har du oppskrift på hjemmelaget vin?😊
Oppskrift på vin finnes på nettet, men også i gjærforpakninger.
Lagde rabarbralikør, helt vidunderlig god, fantastisk duft og blek rosa farve! Beste jeg har laget,-etter limoncello!
Hvordan laget du rabarbra likør?
Hei.
Har du en oppskrift å dele?
Mvh Merethe
Jeg bare fylte rabarbra biter i et Norgesglass så fylte jeg det med sukker …. å så Absolutt Vodka helt opp til toppen.
Den stod i 3 mnd .
Rabarbralikør er bare FANTASTISK!!!
Rabarbragin er også godt og enkelt å lage med gyllent sukker og vaniljestang.
Takk for fine oppskrifter med mål!
Har mye tyttebær i fryseren. Er det mulig å lage likør av frosne bær?
Bruk bæra i bløtkake etterpå.
Min favoritt er Ripslikør 😋
Hei har du oppskrift på Ripslikør?
Kan man lage schnaps av gullerotpotet også?
Da blir det sats😂
Er så heldig å ha et pæretre (ca. 10år gammelt) av den gamle (hermetiserings)sorten “Dobbel-Filip” (nå bare “Filip”). Har flere ganger fått bra avling og har to ganger laget likør av pærene. (Flere oppskrifter på nettet.) Har også noen aroniaplanter, men har ikke brukt disse til likør. Har imidlertid en bekjent som har gjort det, og den smakte fortreffelig. Men mye avhenger av hva man tilsetter av smakrsstoffer.
Ang. pærer: se etter norskproduserte pærer i butikkene.
Er det mulig å bruke frosne bær
Er mer smak i bær som har vært frosne😊Så kjør på
ønskes en “seigere” likør så bruk hard raffinadw istedenfor sukker
Likør av stikkelsbær er fantastisk godt! Tranebær er også heilt nydelig! Brukte frosne frå butikken.
Elsker plomme likør. I det hele tatt er plomme en utsøkt råvare. Lager også plommesyltetøy.