Vi prøvde oss på forskjellige likører. Og alle sammen ble kjempegod. Vi hadde litt forskjellig styrke i de også. Jeg tenkte å samle alle disse likørene i ett innlegg. Så har man de samlet. Kanskje noe frister å prøve?

Bringebærlikør

En nydelig likør dette. Skikkelig smak av sommer. Oppskrift finner du HER

Kirsebærlikør

En nydelig likør dette også. Passet også veldig godt i dessert med is og kirsebær. Oppskrift finner du HER

Solbærlikør

Dette er en av de bedre. Søt og god. Oppskrift finner du HER

Blåbærlikør

Blåbærlikør er en nydelig likør, med en lekker farge. Oppskrift finner du HER

Tyttebærlikør

Dette var min favoritt. Den skal jeg lage mye mer av i år. Oppskrift finner du HER

27 kommentarer

27 thoughts on “Hjemmelaget likør

  1. Prøv å lage bjørne bær likør, og når man siler av Bjørnebærene, så hell over rødvin og la det stå ca 1 uke. Det blir nydelig Bjørnebær cherry😊
    Det kan du også gjøre med blåbærene.

  2. Lagde rabarbralikør, helt vidunderlig god, fantastisk duft og blek rosa farve! Beste jeg har laget,-etter limoncello!

      1. Jeg bare fylte rabarbra biter i et Norgesglass så fylte jeg det med sukker …. å så Absolutt Vodka helt opp til toppen.
        Den stod i 3 mnd .

  3. Rabarbragin er også godt og enkelt å lage med gyllent sukker og vaniljestang.
    Takk for fine oppskrifter med mål!

  4. Er så heldig å ha et pæretre (ca. 10år gammelt) av den gamle (hermetiserings)sorten “Dobbel-Filip” (nå bare “Filip”). Har flere ganger fått bra avling og har to ganger laget likør av pærene. (Flere oppskrifter på nettet.) Har også noen aroniaplanter, men har ikke brukt disse til likør. Har imidlertid en bekjent som har gjort det, og den smakte fortreffelig. Men mye avhenger av hva man tilsetter av smakrsstoffer.
    Ang. pærer: se etter norskproduserte pærer i butikkene.

  5. Likør av stikkelsbær er fantastisk godt! Tranebær er også heilt nydelig! Brukte frosne frå butikken.

  6. Elsker plomme likør. I det hele tatt er plomme en utsøkt råvare. Lager også plommesyltetøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *