Kyllingburger, stekte poteter og maispure

Categories FirstPrice produkter, Kylling, Middag, Oppskrifter

Kyllingburger er utrolig godt. Og har man i litt ekstra smak, blir de ennå bedre. Her har jeg lagd kyllingburger med stekte poteter og maispure. Disse burgerne er super saftige.

Vil du bake egne brød, finner du oppskriften HER

Vil du lage egen bbq-saus. Finner du oppskrift HER
Og denne rabarbra bbq-sausen er utrolig god. Oppskrift finner du HER

Du trenger

Hamburgerbrød

Salat

Bbq-saus

Kyllingburger

600 g FP-kyllingkjøttdeig (kan bruke pakke på 400 også)

0.5 stk. finhakket løk

1 ts chilipulver

1 båt hakket hvitløk

1 ts paprikapulver

1 stk. egg

1 ts salt

0,5 ts pepper

2 ss margarin til steking

Maispure

1 liten boks mais

Ca. 3 ss fløte

0.5 ts chilipulver

1 fedd hvitløk

0.5 ts salt

Stekte poteter

2 middels store poteter per pers

0.5 dl olje

1 ts salt

1 ts peppermiks

1 ts Potetmikskrydder (valgfritt)

Slik gjør du

Kutt først poteten i båter. Bland sammen olje og krydder. Bland poteten godt i oljen. Gjerne i en brødpose.

Ha poteten på et stekebrett. Stekes på 220 grader i ca. 30 minutter

Ha kjøttdeigen i en foodprosessor sammen med de andre ingrediensene.

Kjør det hele raskt sammen.

Form til fire burgere.

Stek dem noen minutter på hver side. Snu på de flere ganger slik at de blir jevnt stekt.

Sil av maisen. Ha mais i en kasserolle sammen med de andre ingrediensene. Kok opp og la de koke et par minutter. Kjør til pure med en stavmikser.

Husk og varme hamburgerbrødene før servering.

 

 

Vil du prøve en annen hamburgeroppskrift jeg har. Da finner du den HER

Del gjerne innleggene mine med dine venner.

2 kommentarer

2 thoughts on “Kyllingburger, stekte poteter og maispure

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *